Stichting ABBO

Home » Over onze school » Stichting ABBO

Stichting ABBO

Vrijeschool De Zeeridder is aangesloten bij de Stichting ABBO. De scholen van ABBO – opgericht door ouders – leveren elk een eigen onderwijsconcept. Er zijn zeven ABBO-scholen. De Krabbenkooi, Algemene School Oost, De Montessorischool, De Aanloop, De Rode Schouw, De Nieuwe Veste en natuurlijk De Zeeridder.

Met toekomstgericht, creatief en vernieuwend onderwijs halen wij het meest bijzondere van uw kind naar voren. De missie van Stichting ABBO is: “Laat uw kind bijzonder zijn.”

Bij ons doen we dat vooral door extra aandacht te geven aan “twenty-first century skills”. Onze leerlingen worden opgeleid tot creatieve denkers, onderzoekende en ondernemende mensen die kunnen samenwerken en verbinden. Daarnaast werken we samen met ouders aan een goede sfeer en resultaat, educatief partnerschap is van groot belang.  Wij zijn ervan overtuigd dat dit ertoe leidt dat we het meest bijzondere uit ieder kind naar boven kunnen halen.

Onderwijs inspectie

In de periode oktober, november 2017 is het vierjaarlijks onderzoek van de onderwijs inspectie afgenomen. Het rapport van het vierjaarlijks onderzoek kunt u inzien door onderstaande bijlage te openen of door te kijken op de website van de onderwijs inspectie: