Praktische informatie

Home » Over onze school » Praktische informatie

Wij zijn het schooljaar 2020/2021 gestart met een kleuterklas, een combinatieklas 1/2  en een combinatieklas 3/4 op onze nieuwe locatie in de Brede School Borgvliet aan de Frans Halsstraat 25. Onze ingang bevindt zich aan de parkzijde van het gebouw: Het Fons Gieles Plantsoen.

Schooltijden

Wij werken met een vijfgelijke dagenrooster. Dat betekent dat de kinderen alle dagen naar school gaan van 8.30 uur tot 14.00 uur. De kleuters zijn op woensdag altijd vrij.

Eten en Drinken

Gezien het continurooster, lunchen de kinderen met de leerkracht. De kinderen nemen een stuk fruit en een gezonde lunch mee naar school. We drinken water of thee in de klas, hier hebben zij een eigen mok voor op school staan.

Bij de kleuters wordt de lunch verzorgd door school. Er hoeft dus géén broodtrommel en beker drinken meegenomen te worden. Mochten er allergieën zijn; graag even overleggen met de leerkracht. We eten ook fruit met de kleuters. De kinderen nemen van huis een stuk fruit mee en leggen deze ’s ochtends op de fruitschaal. Voor drinken wordt gezorgd.

Laarzen en sloffen

Omdat wij graag veel buiten zijn, hebben alle kinderen op school laarzen (en eventueel ook een regenpak). Binnen dragen de kinderen sloffen of binnenschoenen.